Top 10 geriausių AI svetainių kūrėjų

·

·

()

Svetainės kūrimas tapo neįtikėtinai patogus, kai atsirado svetainių kūrėjai, kurie tinka tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems vartotojams, supaprastindami procesą į kelis paprastus veiksmus. AI įrankių integravimas dar labiau palengvina svetainių kūrimą.

Tačiau ne visi AI svetainių kūrėjai siūlo tokį patį kokybės lygį. Kai kurie susiduria su tinkinimu, sudėtingais žiniatinklio reikalavimais, unikalumo stoka arba didelėmis sąnaudomis.

Siekdama įvertinti įvairių AI svetainių kūrėjų efektyvumą, mūsų tyrimų komanda kruopščiai išnagrinėjo ir išbandė 23 parinktis. Kriterijai apėmė AI generavimo procesą, įrankių rinkinius, patogumą vartotojui ir kainos ir kokybės santykį. Čia pristatome top 10 geriausių AI svetainių kūrėjų, kurie išsiskiria iš savo konkurentų.

Top 10 geriausių AI svetainių kūrėjų (2024 m.)

  1. Wix – yra žinomas AI svetainių kūrėjas, siūlantis intuityvią platformą profesionalių svetainių kūrimui. Su patogia vartotojo sąsaja ir daugybe tinkinamų šablonų.
  2. „Hostinger Website Builder“ – užtikrina sklandų svetainių kūrimą naudojant dirbtinio intelekto įrankius. Idealiai tinka pradedantiesiems ir mažoms įmonėms, „Hostinger“ siūlo jautrų dizainą ir intuityvias tinkinimo parinktis, užtikrinančias be rūpesčių procesą nuo pradžios iki pabaigos.
  3. SITE123 – supaprastina svetainių kūrimą naudojant AI pagrįstą platformą, leidžiančią vartotojams per kelias minutes sukurti elegantiškas ir funkcionalias svetaines. Su savo paprasta sąsaja ir patikimomis funkcijomis.
  4. Shopify – yra pirmaujanti el. prekybos platforma, garsėjanti dirbtiniu intelektu pagrįstu svetainių kūrimo priemone, pritaikyta specialiai internetinėms parduotuvėms. Su visapusišku įrankių rinkiniu, įskaitant AI pagrįstų produktų rekomendacijas ir atsargų valdymą.
  5. Jimdo – siūlo patogią dirbtinio intelekto svetainių kūrimo priemonę, skirtą asmenų ir mažų įmonių poreikiams tenkinti. Dėl savo intuityvios sąsajos ir dirbtinio intelekto valdomų funkcijų Jimdo supaprastina svetainės kūrimo procesą.
  6. WebsiteBuilder.com – siūlo dirbtiniu intelektu pagrįstą platformą, kuri supaprastina svetainės kūrimo procesą visų lygių naudotojams. Su įvairiais tinkinamų šablonų asortimentu ir intuityviais redagavimo įrankiais.
  7. Gator – teikia patogią dirbtinio intelekto svetainių kūrimo priemonę, aprūpintą įvairiomis funkcijomis profesionalioms svetainėms kurti. Naudodamas intuityvią nuvilkimo sąsają ir AI pagrįstus dizaino pasiūlymus, „Gator“ supaprastina svetainės kūrimo procesą.
  8. Patvarus – siūlo patikimą AI svetainių kūrimo sprendimą, pritaikytą įmonėms, siekiančioms ilgalaikio buvimo internete. Naudodamas patvarią infrastruktūrą ir pažangius AI įrankius, „Durable“ suteikia vartotojams galimybę kurti lanksčias svetaines, kurios atlaiko besivystančias skaitmenines kraštovaizdis.
  9. 10web – sukuria revoliuciją kuriant svetaines su dirbtiniu intelektu paremta platforma, sukurta siekiant efektyvumo ir mastelio. Naudodamas pažangiausias technologijas, 10web leidžia vartotojams kurti ir valdyti svetaines neprilygstamu greičiu ir patikimumu, todėl tai yra idealus pasirinkimas įmonėms, norinčioms racionalizuoti savo veiklą internete.
  10. CodeDesign.ai – pristato naują svetainių kūrimo erą su AI valdoma kodavimo pagalba. Analizuodamas dizaino elementus ir vartotojo įvestį, CodeDesign.ai generuoja švarų ir efektyvų kodą, leidžiantį kūrėjams paspartinti kūrimo procesą ir sutelkti dėmesį į naujoves.

Pagrindiniai AI žiniatinklio kūrėjų vertinimo aspektai

Mūsų vertinimo kriterijai buvo skirti keletui aspektų. Pirma, mes ieškojome kūrėjų, galinčių sukurti profesionalaus lygio interneto dizainą su pagrindiniais elementais ir turinio blokais. Idealiu atveju kūrėjas turėtų intuityviai suprasti vartotojo įvestį, kuriam reikia minimalių nurodymų.

Kitas svarbus veiksnys buvo tinkinimo parinktys. Kūrėjai, siūlantys lankstumą keisti svetaines, surinko aukštesnius balus, nei tie, kurie apsiribojo iš anksto nustatytais šablonais ir mažai vietos koregavimui.

Be to, mūsų vertinime reikšmingą vaidmenį atliko svetainių kūrėjų teikiamų AI įrankių asortimentas. Nors dauguma kūrėjų siūlo pagrindinio AI teksto generavimą, pirmenybę teikėme tiems, kurie turi pažangias funkcijas, pvz., AI šilumos žemėlapius, logotipų kūrėjus ir vaizdų generatorius, kurie supaprastina svetainės kūrimo procesą.

Išsamios geriausių AI svetainių kūrėjų apžvalgos

Mūsų išsami analizė apėmė AI įrankius, kuriuos siūlo kiekvienas iš 23 svetainių kūrėjų, įskaitant svetainių generatorius, tekstą, logotipus ir kt. Kruopščiai ištyrėme jų redaktorių tinkinimo galimybes ir nustatėme sritis, kurias galima tobulinti. Galiausiai atsižvelgėme į kainodaros struktūrą ir tikslinių vartotojų demografinius rodiklius. Žemiau rasite išsamias geriausių AI svetainių kūrėjų apžvalgas.

1. Wix ADI

„Wix AI Creator“, garsėjantis pažangiomis AI galimybėmis, išsiskiria kaip geriausias žiniatinklio kūrimo sprendimas. Naudodamasi išsamiu klausimynu, „Wix“ sulaukė vartotojų pripažinimo visame pasaulyje dėl pritaikyto požiūrio į svetainių kūrimą.

„Wix ADI“ dirbtinio intelekto teksto kūrėjas yra neįkainojamas, siūlantis sklandų produktų aprašymų ir kūrybinių koncepcijų generavimą. Be to, skilčių generatorius optimizuoja pagrindinio puslapio maketus, užtikrindamas patobulintą jūsų svetainės išvaizdą. Esant poreikiui, vartotojai gali be vargo pritaikyti galutinį rezultatą, kad įneštų savo svetainę į unikalų prisilietimą.

Išsiskirdamas iš konkurentų, pvz., „Hostinger“ ar „SITE123“, „Wix“ išsamiau įsigilina į naudotojų nuostatas, naudodamas platų klausimyną. Teiraujantis apie prekės ženklo istoriją, tikslinę auditoriją, dizaino pageidavimus ir galimus iššūkius, „Wix ADI“ kuria pagal užsakymą sukurtas svetaines, kurios puikiai atitinka vartotojų poreikius.

Mūsų patirtis su „Wix ADI“ pranoko lūkesčius, teikdama svetaines, kurios nepriekaištingai atspindi mūsų prekės ženklo tapatybę ir reikalavimus. Intuityvus prietaisų skydelis suteikia daug laisvės tolimesniems redagavimui ir pagerina bendrą vartotojo patirtį. Per mūsų apžvalgą „Wix“ dirbtinio intelekto meistriškumas sužibėjo ryškiai, kaip pavyzdys – AI teksto kūrėjas ir sekcijų generatorius, kurie nuolat duoda rafinuotus rezultatus. Be to, intuityvi naršymas ir išsamus klausimynas pabrėžia Wix įsipareigojimą kurti svetaines, atspindinčias kiekvieno prekės ženklo unikalią viziją ir tapatybę.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: „Wix“ kainodaros struktūroje galimas nemokamas planas; tačiau tai riboja vartotojų galimybę prisijungti prie pasirinkto domeno. „Premium“ planai prasideda nuo 16,00 USD per mėnesį, kartu su 14 dienų pinigų grąžinimo garantija, kad būtų ramiau.

Tikslinė auditorija: „Wix ADI“ kūrėjas skirtas įvairaus įgūdžių lygio asmenims, siūlydamas patogią sąsają, padedančią kurti paprastas ir sudėtingas svetaines. Dėl savo universalumo jis yra idealus pasirinkimas įvairaus dydžio įmonėms, pradedant nuo mažų įmonių iki didelių korporacijų ir viskam, kas yra tarp jų.

Privalumai:

  • Paprasta naudoti AI svetainių kūrimo priemonė
  • Papildomos AI funkcijos programų parduotuvėje
  • Visi planai apima domeną ir SSL
  • 2GB saugykla
  • Išsami anketa
  • Optimizuotas SEO

Trūkumai:

  • Trečiųjų šalių įskiepiai kainuoja papildomai

2. Hostinger Website Builder

„Hostinger Website Builder“ išsiskiria kaip išskirtinė dirbtiniu intelektu pagrįsta žiniatinklio kūrimo platforma, turinti įspūdingą AI įrankių asortimentą, užtikrinantį puikius rezultatus.

Atlikdami vidinius vertinimus nustatėme, kad „Hostinger Website Builder“ tekstų generatorius yra ypač vertas dėmesio, nuolat gaminantis įvairius teksto variantus, kuriuos reikia koreguoti minimaliai. Platformos produktų ir svetainių aprašymai buvo beveik nepriekaištingi, o tai parodė, kad platforma yra vertingas turtas svetainės paleidimo etape.

Naršyti „Hostinger“ sąsajoje nesudėtinga, suteikiant vartotojams galimybę pasirinkti iš jau esamų šablonų arba pradėti kurti svetainę su AI pagalba. Mūsų bandymai su dirbtiniu intelektu pagrįstu kūrimo procesu parodė sklandų funkcionalumą, vadovaujantis keletu klausimų, apimančių esmines detales, pvz., prekės pavadinimą, svetainės tipą ir trumpą aprašymą.

Be to, „Hostinger“ leidžia vartotojams nurodyti pageidaujamą stilių (minimalus, elegantiškas, paryškintas) ir spalvų paletę, užtikrinant tikslų atitikimą jų vizijai. Pažymėtina, kad „Hostinger“ patikimai įvykdo vartotojų užklausas ir sukuria svetaines, kurios tiksliai atspindi norimus stilius.

Tarp „Hostinger Website Builder“ išskirtinių AI funkcijų yra AI vaizdų generatorius, AI puslapių generatorius, AI tinklaraščių generatorius, AI rašytojas, AI logotipų kūrėjas ir AI šilumos žemėlapis. Šilumos žemėlapio funkcija analizuoja svetainių maketus, kad rekomenduotų optimalią pagrindinės informacijos vietą ir padidintų vartotojų įsitraukimą. Be to, dirbtinio intelekto logotipų kūrėjas palengvina supaprastintų logotipų kūrimą, suteikdamas vartotojams lankstumo priimant sprendimus dėl prekės ženklo naudojimo.

Mūsų patirtis su Hostinger paliko mums didelį įspūdį dėl visapusiško AI galimybių rinkinio. Su minimaliu žmogaus įsikišimu „Hostinger“ suteikia vartotojams galimybę kurti svetaines, kurios autentiškai reprezentuoja jų prekės ženklo identitetą, todėl jis tampa pagrindiniu supaprastinto svetainių kūrimo įrankiu.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: Hostinger Website Builder kainodaros struktūra prasideda nuo 2,69 USD per mėnesį, įskaitant 30 dienų pinigų grąžinimo garantiją. Pažymėtina, kad „Hostinger“ nesuteikia nemokamos bandomosios versijos, o prieiga prie AI vaizdų ir logotipų generatorių palengvinama kreditais, kuriuos prireikus galima papildyti. Nepaisant to, kreditų kaina yra gana pagrįsta, o 4 USD suteikia 100 kreditų, taigi, tai yra prieinama be didelių išlaidų.

Tikslinė auditorija: „Hostinger Website Builder“ visų pirma skirta asmenims, norintiems įkurti asmeninių tinklaraščių svetaines arba mažoms įmonėms, siekiančioms sukurti buvimą internete. Tačiau svetainėse, kurioms keliami sudėtingesni ar specifiniai reikalavimai, Hostinger AI funkcijų gali nepakakti, todėl reikia apsvarstyti alternatyvius sprendimus.

Privalumai:

  • Intuityvus ir greitas AI svetainės kūrimas
  • AI rašytojas, logotipų kūrėjas ir šilumos žemėlapis
  • Yra nemokamas domenas ir SSL
  • 30 dienų pinigų grąžinimo garantija
  • Pigiausias AI svetainių kūrėjas rinkoje

Trūkumai:

  • AI logotipas ir vaizdų generatoriai yra pagrįsti kreditais

3. SITE123

SITE123 pasirodo kaip vertingas, bet paprastas svetainių kūrėjas, siūlantis patogią sąsają, nors ir šiek tiek sudėtingesnę, palyginti su tokiomis platformomis kaip Wix ar Hostinger.

Kalbant apie AI svetainės kūrimą, SITE123 kūrėjo klausimynas galėtų būti naudingas, jei būtų pateikta papildomų užklausų, ypač dėl prekės ženklo stiliaus ir spalvų – esminių elementų kuriant svetainę, įkūnijančią jūsų prekės ženklo tapatybę. Svetainės kūrimo procesas naudojant SITE123 yra nesudėtingas; Prieš registruodami paskyrą, kad galėtų pasiekti savo dirbtinio intelekto sukurtą svetainę, naudotojams pateikiama daugybė klausimų. Nors sukurta svetainė gali būti gana paprasta, vartotojai gali lanksčiai ją patobulinti pagal savo pageidavimus. Mūsų SITE123 apžvalgoje pabrėžiamas jos vaidmuo kuriant pagrindinę svetainių struktūrą, paliekant galimybę vartotojui tinkinti.

SITE123 žiniatinklio kūrimo priemonėje visų pirma yra AI teksto generatorius, nors jį galima tobulinti. Atliekant testavimą, sugeneruotuose tekstuose retkarčiais buvo netikslumų ar nereikšmingos informacijos, išryškindamos tobulinimo sritis. Be to, buvo pastebėti kai kurie atvejai, kai SITE123 į svetainę įtraukė nesusijusių vaizdų.

Nepaisant šių nedidelių trūkumų, SITE123 pasirodė esanti naudinga priemonė, ypač mažoms įmonėms. Tai yra tvirtas tinklalapio kūrimo pagrindas, suteikiantis vartotojams laisvę pritaikyti ją pagal savo poreikius. Galiausiai pasirinkimas tarp SITE123 ir kitų platformų priklauso nuo to, ar vartotojas teikia pirmenybę dirbtinio intelekto pagalbai, o ne kūrybinei autonomijai.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: SITE123 pateikia daugybę kainodaros parinkčių, kurias sudaro vienas nemokamas planas ir penki mokami planai. Pagrindinio plano kaina yra 12,80 USD per mėnesį. Be to, SITE123 pratęsia 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją vartotojams, nepatenkintiems paslauga.

Tikslinė auditorija: SITE123 AI svetainių generatorius ypač tinka smulkaus verslo svetainėms. Patogi sąsaja leidžia ją pasiekti tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems vartotojams, todėl ji naudinga daugeliui asmenų, norinčių prisijungti prie interneto.

Privalumai:

  • Automatizuotas svetainės generatorius
  • Nuvilkimo redaktorius
  • Apima nemokamą domeną
  • 14 dienų pinigų grąžinimo garantija

Trūkumai:

  • Gana ribotas dizaino lankstumas
  • Ribota vaizdų biblioteka

4. Shopify

Shopify išsiskiria kaip plačiai pripažintas dirbtinio intelekto svetainių kūrėjas, specialiai pritaikytas internetinėms parduotuvėms, garsėjantis vertingomis rinkos įžvalgomis ir klientų elgsenos analize, padedančia plėtoti verslą. Tačiau „Shopify“ priskirti visapusiškam dirbtinio intelekto kūrėjui gali būti sudėtinga, nes jos funkcijos daugiausia orientuotos į teksto generatoriaus įrankį, skirtą produktų aprašymams ir antraštėms.

AI teksto generatorius „Shopify“ siūlo vartotojams tris pasirenkamas antraštes ir leidžia kelis kartus atkurti aprašymus, o tai užtikrina patikimus rezultatus. Taigi, jei pagrindinis tikslas nėra sukurti svetainę nuo nulio naudojant AI, „Shopify“ pristato save kaip perspektyvią galimybę.

Elektroninės prekybos svetainės sukūrimas „Shopify“ yra nesudėtingas procesas, o naudotojai gali rinktis iš įvairių šablonų ir lanksčiai juos pritaikyti, kad jie atitiktų savo prekės ženklo tapatybę.

Mūsų patirtis naudojant „Shopify“ sąsają atskleidė intuityvią jos prigimtį, kuriai būdinga vilkimo funkcija, supaprastinanti svetainės redagavimo procesą. Nors vartotojai gali neturėti prieigos prie visų AI galimybių kurdami svetainę, Shopify siūlo daug lankstumo koreguoti esminius elementus, tokius kaip tekstas, vaizdai, stulpeliai ir kiti svetainės išvaizdos aspektai.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: „Shopify“ pradinio lygio prenumerata prasideda nuo 29,00 USD per mėnesį. Vartotojams siūlomas 3 dienų nemokamas bandomasis laikotarpis, kad jie galėtų ištirti svetainės kūrėją ir nustatyti jo tinkamumą.

Tikslinė auditorija: pagal savo pavadinimą „Shopify“ pirmiausia tinka el. prekybos įmonėms ir internetinėms parduotuvėms. Asmenys, norintys steigti nedidelės apimties elektronines parduotuves, mano, kad „Shopify“ svetainių kūrėjas ypač tinka jų poreikiams.

Privalumai:

  • Puikiai tinka elektroninei prekybai
  • AI teksto generatorius
  • 3 dienų nemokama bandomoji versija
  • Aprašymo pasiūlymus galima atkurti

Trūkumai:

  • Ribotos SEO ir rinkodaros galimybės
  • Tik vienas AI įrankis

5. Jimdo

Jimdo svetainių kūrėjas išsiskiria kaip vienas iš patogiausių įrankių. Nors jo AI galimybės gali būti šiek tiek ribotos, jis puikiai kuria kokybiškas svetaines nuo nulio.

Sukūrę Jimdo paskyrą, vartotojai greitai nukreipiami į svetainės kūrimo puslapį, kur gali pasirinkti kodavimo arba nekodavimo parinktis. Vėliau jie raginami atsakyti į klausimus apie svetainės paskirtį, kategoriją, tikslus ir produktus. Jimdo daro įspūdį tuo, kad gali rinktis iš kelių šablonų, o po to prietaisų skydelyje pateikiamos sklandžios redagavimo parinktys.

Apskritai „Jimdo“ yra labai efektyvus kuriant svetaines, siūlydamas švarų ir minimalistinį dizainą, kuriame nėra netinkamų elementų. Jo vartotojo sąsaja yra paprasta, palengvinanti intuityvią naršymą. Be to, nuvilkimo redaktorius leidžia lengvai tinkinti puslapius. Tačiau vartotojai gali susidurti su nedideliais vaizdo dydžio ir šrifto pasirinkimo apribojimais.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: Jimdo siūlo daugybę planų, įskaitant vieną nemokamą parinktį ir keturis mokamus planus, kurių kainos prasideda nuo 9,00 USD per mėnesį. Be to, paslaugų teikėjas pratęsia 14 dienų pinigų grąžinimo garantiją, kad būtų užtikrinta papildoma garantija.

Tikslinė auditorija: Jimdo svetainių kūrimo priemonė skirta įvairiems naudotojams ir siūlo įvairiems tikslams tinkantį universalumą. Jis puikiai tinka asmenims, norintiems kurti elektroninės prekybos svetaines, pradedančiųjų laisvai samdomų vertėjų portfelius ar nukreipimo puslapius mažoms įmonėms.

Privalumai:

  • Lengvas svetainių kūrimas naudojant Dolphin AI
  • Paprasta naršyti redaktorius
  • Yra domenas ir 5 GB saugyklos
  • Išsami anketa

Trūkumai:

  • Labai ribotas dizaino lankstumas
  • Riboti AI įrankiai

6. WebsiteBuilder.com

WebsiteBuilder.com siūlo intuityvų žiniatinklio kūrimo įrankį, kuris, nors galbūt ir neturi AI funkcijų, nuosekliai duoda įspūdingų rezultatų.

Viso svetainės kūrimo proceso metu naudotojai vadovaujasi standartinėmis užklausomis dėl prekės ženklo tapatybės ir pramonės. Pažymėtina, kad WebsiteBuilder.com leidžia atnaujinti visą dirbtinio intelekto sukurtą svetainę, leidžiančią vartotojams kurti naujas versijas, kol jie pasiekia norimą išvaizdą.

Tačiau labai svarbu atidžiai peržiūrėti svetainę ir atlikti būtinus pakeitimus. Bandydami WebsiteBuilder.com aptikome nesusijusių vaizdų atvejų, kurie pabrėžė kruopštaus patikrinimo svarbą siekiant užtikrinti atitiktį jūsų vizijai. Pavyzdžiui, kurdami kavos pupelių parduotuvės svetainę, susidūrėme su vaizdais, nesusijusiais su mūsų raginimais, pvz., VR rinkiniais ir kibernetinėmis technologijomis.

WebsiteBuilder.com taip pat gali pasigirti AI teksto generatoriumi, kuris nuolat gamina aukštos kokybės turinį. Sukurtas tekstas pasižymi žmogaus kokybe, todėl sunku atskirti, ar jį sukūrė žmogus, ar dirbtinis intelektas. Be to, vartotojai turi galimybę pasirinkti iš įvairių rašymo stilių, įskaitant profesionalų, patyrusį, žaismingą, susijaudinusį ir kt.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: „Premium WebsiteBuilder“ parinktys prasideda nuo 7,58 USD per mėnesį. Be to, vartotojai turi galimybę prašyti grąžinti pinigus per 14 dienų nuo pirkimo.

Tikslinė auditorija: „WebsiteBuilder“ yra idealus pasirinkimas pradedantiesiems, pradedantiems kurti svetainę. Be to, jis skirtas asmenims, norintiems sukurti portfelio svetaines ar asmeninius tinklaraščius.

Privalumai:

  • Greitas AI svetainės kūrimo procesas
  • Apima AI logotipo gamintoją
  • Įtrauktas domenas ir SSL

Trūkumai:

  • Svetainių kūrėjas gana netvarkingas
  • Prideda nesusijusių vaizdų

7. Gator

„Gator“ išsiskiria kaip prieinamas ir ekonomiškas AI svetainių kūrėjas, sukurtas taip, kad atitiktų esminius pradedančiųjų, besiruošiančių kurti svetaines, reikalavimus.

Naršyti svetainėje ir naudotis vartotojo sąsaja yra nesudėtinga, todėl svetainės kūrimo procesas išliks gana nesudėtingas. „Gator“ siūlo automatinį „Express“ režimą, pateikiantį vartotojams keletą pagrindinių klausimų prieš sukuriant svetainę, kurią galima toliau redaguoti. Be to, naudotojai gali pasirinkti jau esamus šablonus, kad būtų patogiau.

Nors „Gator“ AI galimybės yra ribotos, jame yra logotipų kūrimo įrankis, leidžiantis vartotojams tinkinti savo logotipų šriftus, piktogramas ir spalvas. Pažymėtina, kad „Gator“ rūpinasi el. prekybos verslo savininkais, palaikydama trečiųjų šalių integracijas, tokias kaip „Facebook“, „Google Analytics“ ir „PayPal“, pagerindama verslo funkcionalumą. Mūsų „Gator“ bandymai taip pat atskleidė, kad yra patikimų SEO įrankių.

„Gator“, kaip „nukreipkite ir spustelėkite“ svetainių kūrėjas, leidžia tinkinti pridedant ir ištrinant funkcijas. Tačiau kai kuriems vartotojams gali būti apribotos tam tikros tinkinimo parinktys, pvz., negalėjimas keisti AI sukurto turinio dydžio ir spalvos.

Apskritai „Gator“ yra tinkamas įrankis pradedantiesiems, norintiems paleisti savo įžanginę svetainę. Tačiau jame gali trūkti kai kurių pažangių funkcijų, kurias siūlo kiti teikėjai, todėl reikia atsižvelgti į individualius poreikius ir pageidavimus.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: „Gator“ siūlo kainų planus nuo 3,46 USD per mėnesį. Be to, naudotojams suteikiama dosni 45 dienų pinigų grąžinimo garantija, suteikianti papildomo lankstumo.

Tikslinė auditorija: supaprastintas „Gator“ svetainės kūrimo procesas yra idealus pasirinkimas pradedantiesiems, norintiems kurti asmeninius tinklaraščius ar portfelio svetaines.

Privalumai:

  • Greitas ir automatizuotas svetainės kūrimas
  • AI logotipo kūrėjas
  • SSL ir domenas yra įtraukti

Trūkumai:

  • Ribotas dizaino lankstumas
  • Nėra nemokamo plano

8. Durable

„Durable“ – tai tvirtas sprendimas, ypač tinkantis individualiems verslininkams, norintiems lengvai pradėti savo kelionę internetu. Šis AI svetainių kūrėjas gali pasigirti daugybe įspūdingų funkcijų, skirtų supaprastinti svetainės kūrimo procesą. Nuo automatinio SEO optimizavimo iki dirbtinio intelekto sukurtos kopijos ir patogios verslo aprašymo funkcijos – „Durable“ siūlo visapusiškus įrankius, padedančius pagerinti jūsų buvimą internete.

Vienas iš svarbiausių „Durable“ pranašumų yra įsipareigojimas supaprastinti žiniatinklio kūrimą. Peržengiant pagrindinius dalykus, jame siūlomos specifinės pramonės ypatybės ir dirbtinio intelekto valdomi įrankiai, pritaikyti individualiems poreikiams, tinkantys tiek techniką išmanantiems vartotojams, tiek absoliučiams pradedantiesiems.

Kalbant apie patogumą vartotojui, „Durable“ iškyla kaip išskirtinis varžovas. Jo intuityvi darbo eiga pranoksta daugelį pramonės konkurentų ir be vargo sukuria visas svetaines pagal jūsų pramonės šaką, vietą ir įmonės pavadinimą, su turiniu, vaizdais ir patogiu įmonės vietos žemėlapiu. Turėdamas daugybę funkcijų ir pabrėžiant paprastumą, „Durable“ yra patikimas pasirinkimas norint sukurti vizualiai patrauklų buvimą internete įmonėms ar internetinėms parduotuvėms.

Tačiau, nepaisant prieinamumo, kai kurie vartotojai gali būti apriboti dėl „Durable“ pasiekiamų tinkinimo parinkčių lygio. Be to, ilgalaikio dirbtinio intelekto veikimas gali būti pažeistas tais atvejais, kai jai trūksta pakankamai arba šališkų duomenų mokymuisi ir sprendimų priėmimui.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: Įperkamumas yra dar vienas pagrindinis „Durable“ pranašumas, kurio mėnesio planai svyruoja nuo 12 USD iki 20 USD, todėl profesionalaus lygio svetainių kūrimas yra prieinamas laisvai samdomiems darbuotojams, nepažeidžiant banko.

Tikslinė auditorija: „Ilgalaikis“ visų pirma apima individualius verslininkus, laisvai samdomus vertėjus ir asmenis, ieškančius vartotojui patogaus ir ekonomiško sprendimo pradėti savo internetines įmones. „Durable“ sukurtas taip, kad būtų pritaikytas tiek techniką išmanantiems vartotojams, tiek pradedantiesiems, todėl jis tinka įvairiems asmenims, norintiems sukurti profesionalaus lygio internetinę veiklą savo įmonėms ar internetinėms parduotuvėms.

Privalumai:

  • Automatizuotos atsarginės kopijos realiuoju laiku
  • Gali importuoti bet kurią svetainę, kad gautų jos „WordPress“ dvynį
  • Paprasti naudoti AI įrankiai
  • Intuityvūs svetainių generavimo įrankiai
  • Daug naudingų įskiepių

Trūkumai:

  • Kai kurie tinkinimo apribojimai
  • Galimos papildinio suderinamumo problemos
  • Veikia tik su WordPress platforma

9. 10web

10Web, žymus varžovas dirbtiniu intelektu pagrįstų „WordPress“ sprendimų srityje, išsiskiria daugybe funkcijų, skirtų supaprastinti svetainių kūrimą ir valdymą. Sklandžiai integruodama dirbtinio intelekto rašymo galimybes ir patogų nuvilkimo redaktorių, 10Web palengvina profesionalaus lygio svetainių kūrimą įdedant minimalias pastangas.

Platforma dar labiau stebina savo pažangia AI el. prekybos svetainių kūrimo funkcija, leidžiančia vartotojams vos per 10 minučių sukurti internetinę parduotuvę su iš anksto įdiegta WooCommerce. Šis „viskas įskaičiuota“ paketas apima mokėjimų apdorojimą, užsakymų valdymą, prieglobą ir mokesčių bei siuntimo valdymą, papildytą išsamia analize, skirta vertingoms klientų elgsenos ir parduotuvės veiklos įžvalgoms.

Išskirtinė „10Web“ savybė yra sklandi svetainių perkėlimo galimybė, leidžianti vartotojams be vargo atkurti esamą „WordPress“ svetainę tiesiog įvedus svetainės URL. Importuoti vartotojai gali lengvai tinkinti svetainę naudodami redaktorių, kuris siūlo platų AI įrankių asortimentą turiniui kurti ir SEO optimizuoti.

Be to, „10Web“ yra neįkainojama kuriant, priglobiant ir valdant naujas „WordPress“ svetaines. Jo AI žiniatinklio dizaineris supaprastina procesą, nukreipdamas naudotojus į tikslinius klausimus apie jų verslą ir pasiūlydamas tris šablonų parinktis, pagrįstas jų atsakymais. Naudodamas šią informaciją, AI žiniatinklio dizaineris užpildo maketą tekstu ir vaizdais.

Tačiau verta paminėti, kad AI svetainių kūrėjas turi tam tikrų tinkinimo apribojimų. Nors vartotojai gali naudoti nuvilkimo funkciją, kad atliktų koregavimus, jie gali susidurti su apribojimais perkelti elementus tiksliai taip, kaip nori.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: Kai asmeninio plano kainodaros planai prasideda nuo 10 USD per mėnesį, „10Web“ siūlo prieinamą galimybę panaudoti AI technologiją „WordPress“ ekosistemoje.

Tikslinė auditorija: „10Web“ visų pirma apima „WordPress“ vartotojus, siekiančius panaudoti AI technologiją, kad supaprastintų svetainių kūrimo, valdymo ir optimizavimo procesus. Tai apima įvairaus dydžio asmenis ir įmones – nuo individualių verslininkų ir mažų įmonių iki didesnių įmonių, ieškančių veiksmingo ir ekonomiško sprendimo, kaip padidinti savo buvimą internete. Be to, „10Web“ skirta vartotojams, kurie teikia pirmenybę naudojimo patogumui ir pridėtinės vertės funkcijoms, tokioms kaip pažangios AI galimybės, sklandus svetainių perkėlimas ir visapusiškos svetainės prieglobos bei valdymo paslaugos.

Privalumai:

  • 30 dienų pinigų grąžinimo garantija su visais planais
  • AI magija tekstų rašymo funkcija
  • AI pagrįstos įžvalgos
  • Automatizuotas SEO optimizavimas
  • Daugiau nei 300 reaguojančių šablonų

Trūkumai:

  • Planai taikomi tik vienai svetainei
  • Ribotos klientų aptarnavimo galimybės

10. CodeDesign.ai

CodeDesign.ai išsiskiria kaip išskirtinė interneto svetainių kūrėja, aptarnaujanti tiek naujokus, tiek dizainerius, integruodama pažangias technologines galimybes. Supaprastindama svetainių kūrimo sudėtingumą, platforma siūlo daugybę dinamiškų funkcijų, kurios pagerina intuityvią ir sklandžią svetainių kūrimo patirtį.

Tarp svarbių jo funkcijų yra dirbtinio intelekto sukurta kopija, automatizuotas SEO optimizavimas ir AI pagrįstos įžvalgos, užtikrinančios, kad vartotojai galėtų sukurti patrauklų turinį ir optimizuoti savo svetaines, kad būtų maksimaliai matomas ir pasiekiamas.

Išskirtinis papildymas yra patraukli AI Magic funkcija, leidžianti vartotojams be vargo sukurti patrauklią rinkodaros kopiją, derinant tekstą ir elementus su savo prekės ženklo tapatybe. Naudodami dinaminę sąsają, vartotojai gali atkurti dizainą, kol bus pasiektas tobulas pritaikymas, supaprastindami svetainės tinkinimo procesą.

Tačiau yra veiksnių, kurie gali atgrasyti tam tikrus vartotojus nuo platformos. Planų apribojimas tik vienai svetainei gali būti ribojamas asmenims ar įmonėms, valdančioms kelias svetaines. Be to, ribotos platformos klientų aptarnavimo galimybės gali kelti iššūkių vartotojams, kuriems reikia skubios arba išsamios pagalbos.

Nepaisant to, CodeDesign.ai novatoriškas požiūris į interneto dizainą idealiai tinka pradedantiesiems, suteikiant įrankius, leidžiančius lengvai sukurti vizualiai įspūdingas ir visiškai funkcionalias svetaines.

AI svetainių kūrėjo analizė

Kainodara: Biudžeto neturintiems vartotojams CodeDesign.ai siūlo prieinamą įėjimo tašką, kurio planai prasideda tik nuo 9 USD per mėnesį pagrindiniams poreikiams tenkinti. Dėl šio įperkamumo ir pažangių platformos funkcijų rinkinio CodeDesign.ai yra patraukli galimybė daugeliui, ieškančių patogios svetainės kūrimo patirties, nepakenkiant rafinuotumui.

Tikslinė auditorija: CodeDesign.ai skirta asmenims ir įmonėms, ieškančioms patogaus ir efektyvaus interneto svetainių kūrimo sprendimo, įskaitant naujokus, mažas įmones, laisvai samdomus darbuotojus, turinio kūrėjus ir agentūras. Ji siūlo prieinamą ir įperkamą platformą, kuri supaprastina svetainės kūrimo procesą ir suteikia galingų turinio kūrimo, optimizavimo ir valdymo funkcijų.

Privalumai:

  • „Viskas viename“ rinkodaros platforma
  • Integruoti SEO ir turinio kūrimo įrankiai
  • Integracija su daugybe rinkodaros ir automatizavimo įrankių
  • Visi šablonai reaguoja
  • Patogi vartotojo sąsaja ir intuityvus dizainas

Trūkumai:

  • Nuvilkimo sąsaja atrodo nepatogi
  • Šablonų asortimentas nėra įspūdingas

Kriterijai išbandyti ir įvertinti AI svetainių kūrėjams

  1. Dirbtiniu intelektu pagrįstų svetainių atsiradimas: savo vertinimą pradėjome įdiegę dirbtinį intelektą standartinėms svetainėms kurti. Šio proceso efektyvumas ir tikslumas buvo kruopščiai ištirtas, užtikrinant greitą ir į detales orientuotą svetainių kūrimą.
  2. Tinkinimas redaktoriaus sferoje: Po karto mes gilinomės į kiekvieno kūrėjo redagavimo sąsają. Mūsų komanda kruopščiai įvertino galimų tinkinimo parinkčių mastą ir atidžiai išnagrinėjo elementų įtraukimą į sukurtas svetaines. Be to, ištyrėme AI funkcijų išlikimą po kartos, įskaitant teksto generavimo ir turinio tobulinimo funkcijas.
  3. Be pagrindinio kūrimo: mūsų vertinimas nesustojo kuriant svetainę; ištyrėme papildomas svarbias funkcijas, pvz., SSL sertifikato integravimą. Svetainės saugumo užtikrinimas buvo itin svarbus, todėl patikrinome kiekvieno kūrėjo galimybes patenkinti šį būtiną poreikį.
  4. Naudotojų bendruomenės atgarsiai: papildydami savo praktinį vertinimą, įsigilinome į vartotojų atsiliepimus iš tokių platformų kaip „Trustpilot“. Realaus pasaulio patirtis suteikė vertingų įžvalgų apie vartotojų pasitenkinimą ir praturtino mūsų vertinimą.
  5. Holistinė analizė: galiausiai atlikome išsamų vertinimą, atsižvelgdami į daugybę kriterijų, apimančių funkcijas, kainodarą, klientų palaikymą ir bendrus privalumus bei trūkumus.

Ar AI svetainių kūrėjas man bus naudingas?

Svarstymas, ar AI svetainių kūrėjas jums tinka, priklauso nuo įvairių veiksnių. Pagrindinis AI patrauklumas slypi jos automatizavimo galimybėse, kurios žada supaprastinti užduotis. Tačiau jo taikymas kuriant svetaines turi ir privalumų, ir trūkumų.

AI svetainių kūrėjų privalumai:

  1. Supaprastinta naudotojo patirtis: AI siekia supaprastinti svetainių kūrimą, suteikdama vartotojams be rūpesčių. Vos keliais raginimais vartotojai gali sukurti suasmenintą svetainę per mažiau nei 5 minutes.
  2. Novatoriški įrankiai: dirbtinio intelekto funkcijos gali pagerinti svetainių kūrimą, turinio generavimą ir prekės ženklo kūrimą. Pavyzdžiui, Wix ADI gali pasigirti AI rašytoju, kuris kuria turinį pagal vartotojo gaires. Be to, yra nemokamas sekcijų generatorius, skirtas svetainės skyriams optimizuoti.

AI svetainių kūrėjų trūkumai:

  1. Dizaino ir redagavimo apribojimai: nepaisant pažangos, AI vis dar turi dizaino ir redagavimo apribojimų. Sukurtos svetainės gali atrodyti šiek tiek paprastos, o redagavimo sąsaja gali pasiūlyti ribotas tinkinimo parinktis.
  2. Ribotas AI funkcionalumas: AI daugiausia dėmesio skiria buvimo internete sąrankos paspartinimui. Todėl vartotojai gali pastebėti, kad trūksta įvairių parinkčių ir išplėstinių funkcijų, o tai apriboja jų kūrybišką svetainės elementų kontrolę.

Apibendrinimas:

Apibendrinant galima pasakyti, kad interneto svetainių kūrimo kraštovaizdis smarkiai pasikeitė dėl AI valdomų platformų atsiradimo. Šios priemonės žada supaprastinti procesą, pritaikydamos tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems vartotojams. Tačiau ne visi AI svetainių kūrėjai yra sukurti vienodai, jų kokybė ir funkcionalumas skiriasi.

Siekdama įvertinti šių svetainių kūrėjų efektyvumą, mūsų tyrimų komanda kruopščiai išbandė ir įvertino 23 variantus. Kriterijai apėmė AI generavimo procesus, tinkinimo galimybes, papildomas funkcijas, vartotojų atsiliepimus ir bendrą kainos ir kokybės santykį. Septyni geriausi AI svetainių kūrėjai, nustatyti šio proceso metu, išsiskiria atitinkamais aspektais.

Tarp šių geriausių pretendentų yra gerai žinomi vardai, tokie kaip Wix, Hostinger ir Shopify, kurių kiekvienas siūlo unikalias privalumus, pavyzdžiui, intuityvią sąsają, pažangias AI funkcijas ir specializuotus el. prekybos įrankius. Kiti dėmesio verti paminėjimai yra „Jimdo“, „WebsiteBuilder.com“, „Gator“ ir naujokai, tokie kaip „Durable“, „10Web“ ir „CodeDesign.ai“, kurių kiekvienas patenkina skirtingus vartotojų poreikius ir pageidavimus.

Nors dirbtinio intelekto svetainių kūrėjai siūlo daugybę privalumų, pvz., supaprastintą vartotojo patirtį ir naujoviškus įrankius, jie taip pat turi apribojimų, ypač dizaino ir tinkinimo parinkčių atžvilgiu. Be to, AI funkcijų mastas skiriasi tarp kūrėjų, kai kurie siūlo pažangesnes funkcijas nei kiti.

Galų gale, ar dirbtinio intelekto svetainių kūrėjas jums tinka, priklauso nuo jūsų konkrečių reikalavimų ir prioritetų. Jei vertinate patogumą ir efektyvumą, šios platformos gali būti neįkainojami įrankiai kuriant profesionalaus lygio svetaines. Tačiau, jei jums reikia daug tinkinimo arba išplėstinių funkcijų, gali tekti ištirti alternatyvias parinktis.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?