„Microsoft Store“ paleidžiama „Vivaldi“ naršyklė

·

·

()

Interneto naršymo pasaulyje visada yra vietos naujovėms, įvairovei ir pasirinkimui. „Microsoft“ skaitmeninio platinimo platforma „Microsoft Store“ ką tik įtraukė į savo repertuarą naują naršyklę: „Vivaldi“ naršyklę. Ši naujiena žymi jaudinantį pažangą ir nuolatiniams interneto vartotojams, ir technologijų entuziastams. Bet kas yra Vivaldi naršyklė ir kuo ji išsiskiria perpildytoje interneto naršyklių rinkoje? Pasigilinkime į tai.

Kas yra Vivaldi naršyklė?

Ši naršyklė, kurią sukūrė Vivaldi Technologies, buvusio „Opera Software“ įkūrėjo ir generalinio direktoriaus Jono Stephensono von Tetzchnerio įkūrėja, yra naujoviška žiniatinklio naršyklė, sukurta atsižvelgiant į vartotoją. Pagrindinis naršyklės tikslas yra pasiūlyti lengvai pritaikomą, lanksčią ir veiksmingą naršymo internete patirtį.

„Vivaldi“ naršyklė išsiskiria gausiu funkcijų rinkiniu, įskaitant skirtukų valdymą, vartotojo sąsajos mastelio keitimą, vizualinį tinkinimą ir įtaisytuosius įrankius, tokius kaip užrašų darymo sistema ir el. pašto programa. Ji taip pat rimtai žiūri į privatumą ir neseka savo vartotojų veiklos internete, o tai daugeliui šiame skaitmeniniame amžiuje kelia didelį susirūpinimą.

Vivaldi naršyklė Microsoft parduotuvėje

„Vivaldi Technologies“ sprendimas padaryti savo naršyklę prieinamą atsisiųsti iš „Microsoft Store“ yra didelis žingsnis naršyklių rinkoje. Dėl šio žingsnio Vivaldi tampa prieinamesnis platesnei auditorijai ir supaprastinamas diegimo procesas. Vartotojams naujos programos įdiegimas iš „Microsoft Store“ reiškia vos kelis paprastus paspaudimus. Nereikia lankytis atskiroje svetainėje ar nerimauti dėl netinkamo failo ar programos atsisiuntimo.

Kuo „Vivaldi“ naršyklė skiriasi?

Dabar jums gali kilti klausimas: kodėl turėčiau apsvarstyti galimybę pereiti prie „Vivaldi“, kai esu patenkintas savo dabartine naršykle? Štai keletas išskirtinių funkcijų, dėl kurių „Vivaldi“ yra patrauklus pasirinkimas:

1. Tinkinimas: „Vivaldi“ yra labai pritaikomas. Nuo išvaizdos iki skirtukų ir skydelių valdymo būdo vartotojai gali pakoreguoti beveik visus naršyklės aspektus, kad atitiktų savo konkrečius poreikius ir pageidavimus. Galite keisti temas, koreguoti skirtukų juostos padėtį, pridėti svetainės sparčiuosius klavišus ir kt.

2. Į privatumą orientuotas: privatumas yra didelis dalykas interneto pasaulyje. „Vivaldi“ laikosi tvirtos pozicijos dėl privatumo nesekdamas savo vartotojų. Naršyklė nerenka duomenų apie vartotojų naršymo įpročius, o tai reiškia, kad jūsų veikla internete lieka privati.

3. Išplėstinės funkcijos: „Vivaldi“ yra su keliais integruotais įrankiais, kuriems dažnai reikia plėtinių arba priedų kitose naršyklėse. Kai kurios iš šių funkcijų apima ekrano kopijų įrankį, vaizdo ypatybių įrankį, užrašų darymo sistemą ir visas funkcijas turinčią el. pašto programą.

4. Skirtukų valdymas: Vivaldi siūlo plačias skirtukų valdymo funkcijas. Tai leidžia sukrauti ir grupuoti skirtukus, peržiūrėti skirtukus padalintame ekrane ir net užmigdyti nenaudojamus skirtukus, kad būtų taupomi ištekliai.

Darbo su Vivaldi naršykle pradžia

Taigi, jei jus domina ir norite išbandyti „Vivaldi“ naršyklę iš „Microsoft Store“, atlikite šiuos veiksmus:

  1. Atidarykite „Microsoft Store“ savo įrenginyje.
  2. Naudodami paieškos juostą ieškokite „Vivaldi Browser“.
  3. Paieškos rezultatuose spustelėkite programą.
  4. Spustelėkite mygtuką „Gauti“ arba „Įdiegti“.

„Microsoft Store“ atsisiųs ir įdiegs „Vivaldi“ naršyklę jūsų įrenginyje ir bus paruošta naudoti.

Apibendrinimas

„Vivaldi“ naršyklės pristatymas „Microsoft Store“ yra svarbus žingsnis tiek įmonei, tiek vartotojams, kurie vertina pritaikomą, daug funkcijų ir į privatumą orientuotą naršymo patirtį. Jo buvimas „Microsoft Store“ ne tik padidina jos prieinamumą, bet ir supaprastina diegimo procesą.

„Vivaldi“ naršyklė sukurta taip, kad galėtumėte valdyti savo internetinę patirtį. Įsipareigojimas tinkinti, tvirtos funkcijos ir pagarba vartotojų privatumui daro jį patraukliu pasirinkimu ieškantiems alternatyvos įprastoms parinktims. Nesvarbu, ar esate techniką išmanantis vartotojas, norintis labiau pritaikytos naršymo patirties, ar paprastas interneto vartotojas, ieškantis paprastumo neprarandant funkcionalumo, „Vivaldi“ gali būti naršyklė, kurios niekada nežinojote, kad jums reikia.

Kadangi technologijos ir toliau tobulėja, o mūsų veikla internete tampa dar labiau neatsiejama mūsų gyvenimo dalimi, labai svarbu turėti pasirinkimų ir naudojamų įrankių įvairovę. Vivaldi įėjimas į „Microsoft Store“ yra jaudinantis žingsnis šia kryptimi, įrodantis, kad skaitmeniniame pasaulyje visada yra vietos naujoviškiems ir į vartotoją orientuotiems sprendimams. Paleidus „Microsoft Store“, „Vivaldi“ yra lengviau pasiekiamas nei bet kada, todėl kviečiame naršyti žiniatinklį tokiu būdu, kuris geriausiai atitinka mūsų individualius poreikius ir pageidavimus.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?