,

Kas yra PrestaShop?

·

,

·

()

PrestaShop virtualioms parduotuvėms yra populiari elektroninės prekybos platforma. Elektroninė prekyba kasmet sukuria didesnę mažmeninės prekybos pajamų dalį visame pasaulyje.

Bet kuriuo atveju, nepaisant šio bumo, internetinėms parduotuvėms tenka susidurti su įvairiomis ir nuolatinėmis problemomis, jei nori išlikti aršioje konkurencijoje. Išsiskirti iš kitų ir padidinti konversijų rodiklį yra visų el. prekybos svetainių tikslas ir iššūkis.

Visada pasirenkama elektroninės prekybos platforma turės įtakos, PrestaShop šiandien išsiskiria kaip viena populiariausių įdiegtų.

Kitos alternatyvos gali būti WooCommerce, Magento ir OpenCart.

Be to, mažoms ir didelėms įmonėms ar tiesiog norintiems valdyti internetinę parduotuvę ar internetinę parduotuvę PrestaShop kaip platforma leis gauti išskirtinės naudos ir rezultatų.

PrestaShop

Tai dinamiška turinio tvarkyklė ir programinė įranga, su kuria galima kurti parduotuvę nuo nulio.

Kai bus paleista, bus lengva pridėti modulių ir temų pagal komercines licencijas.

Nuo 2007 m. be galo daug įmonių tinkle naudojasi šia platforma ir parduoda skaitmeninius ar fizinius produktus. Jos dėka toks augimas jau pasiekė daugiau nei 300 000 XNUMX parduotuvių, dirbančių su šia TVS.

Tačiau platforma leis klientams įvairiomis versijomis matyti norimus produktus arba tuos, kuriuos pasirinko pirkti.

  • Jis sujungia tokias funkcijas kaip:
  • Pristatymo parinktys
  • Kainos
  • Pristatymo apribojimai
  • Atsargų valdymas
  • Pranešimo pristatymas ir analizė
  • Kelių parduotuvių valdymas,
  • Grąžinimo valdymas
  • Iš viso yra daugiau nei 310 integruotų funkcijų.

Platformos pagalba galite atlikti net labai išskirtinius konkretaus verslo proceso nustatymus ir koregavimus.

Katalogas – PrestaShop administracija

Bus galima turėti dinamišką produktų sąrašą, nepaisant to, kiek jų yra. Sudėtingas ir lengvai atnaujinamas inventorius. Jis turi galimybę pritaikyti atributus, išplėsti nuolaidas, greitai importuoti ir eksportuoti bei klasifikuoti produktus.

Galite pereiti per sluoksnius, gauti pranešimus apie papildymą, turėti neribotą atributų skaičių (spalvas, dydžius ir kt.), valdyti kainų sumažinimus procentais ir fiksuotomis sumomis, turėti pristatymo kvitus ir sąskaitas faktūras PDF formatu, kryžminį pardavimą ir tiekėjų valdymą.

PrestaShop kategorijos

Kategorijos yra labai svarbios siekiant išskirtinių prekių, kurios yra parduodamos elektroninėje prekyboje, todėl akivaizdu, kad jos yra būtinos parduotuvėje. Šis valdymas galimas iš „back office“ internete.

Jis galės susikurti „kategorijų-subkategorijų“ medį, iš anksto sukūręs šakninę kategoriją, kurios prireiks kuriant joje kitus tipus.

Produktų paroda PrestaShop

Jis nuostabiai parodys produktų variantus su skirtingomis rodymo galimybėmis. Keli vaizdų tipai pagal gaminį, automatinis dydžio keitimas ir mastelio keitimas.

Rodo kainas su arba be PVM, rodo krepšelio turinį, spausdina korteles ir panašių kategorijų gaminius.

Taip bus lengviau pasirinkti puslapyje rodytinų produktų skaičių, įtraukti juos į dovanų sąrašą ir atlikti kitas su tuo susijusias funkcijas.

PrestaShop dabartinės kainos

Kiekvienam produktui jie gali priskirti atnaujintas kainas ir mokesčius. Su galimybe nurodyti pagal šalį, kategoriją, klientų grupę ar konkrečius pasirinktus klientus.

Joms gali būti taikomos arba priskiriamos nuolaidos visai sumai arba procentais nuo prekės kainos.

Svetainė – PrestaShop administracija

Tinklapio valdymas naudojant šią platformą yra labai paprastas. Laikykite parduotuvėje naujausią versiją, naujinimas pasiekiamas spustelėjimu.

  • Posibel el. laiškai, išsiųsti per kontaktinę formą.
  • Pažymėkite produktus pagrindiniame puslapyje, sukurkite kontaktinę formą įvairiuose pranešimuose, išbandykite naują puslapį prieš paleisdami.
  • Kliento paskyros peržiūra.
  • Yra moduliai, skirti importuoti parduotuves.
  • Dėžutė reklamoms ir reklaminių banerių įterpimo galimybėms rodyti.

Paieškos sistemos – „PrestaShop“ optimizavimas

Puslapį bus galima optimizuoti taip, kad parduotuvė būtų įtraukta į aktualiausias tinklo paieškos sistemas, o tai padidins internetinio srauto galimybes.

Su puikiomis produktų žymų, pavadinimo žymų, metaaprašymų ir metažymų redagavimo funkcijomis.

Be to, funkcijos, skirtos savarankiškai sukurti svetainės žemėlapį, žodžių debesį ir kitas funkcijas.

Patikrinimo puslapis

Atsižvelgdami į efektyvų pirkimo užbaigimo puslapį, galite pasiekti aukštą konversijų rodiklį.

Ši platforma pasiūlys pirkimo užbaigimą viename puslapyje, o tai suteiks vartotojams lengvą patirtį.

Laukus galima sukonfigūruoti taip, kad būtų surinkta reikalinga informacija. Taip pat platforma siūlo specialių pasiūlymų, dovanų paketų kūrimo galimybes, pirkimo pabaigoje bus galima patalpinti pardavimo sąlygas.

Pristatymas PrestaShop

Dėl pristatymo modulių prieinamumo platforma yra visiškai integruota su aktualiausiais vežėjais, todėl klientams suteikiamos galimybės patikimai pristatyti siuntas ir sekti siuntas.

Be to, galėsite koreguoti svorį, kainą ir pristatymo apribojimus. Apskritai, bus neribotas paskirties vietų ir vežėjų skaičius, įskaitant zonas.

Pranešimas apie siuntą el. paštu ir jų kainų palyginimas, apdorojimo mokesčiai ir kt.

Mokėjimai

Platforma turi integraciją su įvairiomis mokėjimo galimybėmis, yra galimybė juos įdiegti labai paprastai. Mokėjimo gavimo faktą bus galima pataisyti, nes bus grįžtamojo ryšio su klientu mechanizmas suteikiant informaciją.

  • Jie išsiskiria kaip mokėjimo vartai:
  • Google Checkout
  • Paypal
  • Moneybookers
  • Authorize.net ir kiti atitinkami.
  • Bus galima sukurti kainodaros taisykles su mokesčiais, reguliuojamais šalių, valstijų, rajonų ir kt.

Trumpai tariant, mokėjimo galimybės banko pavedimais ir čekiais yra tikrai neribotos.

Rinkodara PrestaShop parduotuvėje

Prestashop turimos rinkodaros ir reklamos priemonės buvo gana įmanomos.

  • Lankytojai gali būti nukreipti, tai leidžia eksportuoti produktus į paieškos sistemas.
  • Pridėti vaizdo įrašą
  • Laiškų siuntimas
  • Produktų eksportavimas į eBay
  • Prenumeruokite naujienlaiškį
  • Integracija su Google Adwords
  • Produkto pristatymo vaizdo įrašas
  • Pašto kuponai
  • Rodomas neseniai peržiūrėtas produktas
  • Partnerių programos ir kitos reklamos priemonės

Prisijungimas klientams

Per Prestashop jis gali pilnai suteikti klientui labai patogų ir paprastą prisijungimą, asmeninę paskyrą bei galimybę siųsti žinutes pagal konkrečius poreikius.

Trumpai tariant, tiesioginis pokalbis, žinučių siuntimas per paskyras ir kitomis priemonėmis.

Pervedimai

Yra daugiau nei 40 vertimų. PrestaShop bendruomenė visame pasaulyje platinama daugiau nei 150 šalių.

Parduotuvė gali būti išversta į daugybę kalbų, o tai teigiamai veikia vartotojo patirtį ir bendrą galimą pardavimą.

Be to, platforma leidžia eksportuoti ir importuoti vertimo paketus su internetiniais vertimo įrankiais ir geografinės vietos aptikimu.

PrestaShop apsauga

Suteikia stebėjimo sistemą su galimybe nustatyti kliento buvimo vietą, konkrečių mokesčių apskaičiavimą. Garantuojama valiutos kurso konfigūracija ir galimybė klientui pasirinkti pageidaujamą valiutą.

Tai reiškia, kad šia prasme platforma leidžia sinchronizuoti valiutų kursus, valiutos formatavimą, neribotus kursus ir kt.

Mokesčiai

Suteikia stebėjimo sistemą su galimybe nustatyti kliento buvimo vietą, konkrečių mokesčių apskaičiavimą. Garantuojama valiutos kurso konfigūracija ir galimybė klientui pasirinkti pageidaujamą valiutą.

Tai reiškia, kad šia prasme platforma leidžia sinchronizuoti valiutų kursus, valiutos formatavimą, neribotus kursus ir kt.

Ataskaitos ir analizė

Gebėti kontroliuoti pardavimus ir turėti duomenų apie parduotuvės lankytojų sąveiką, kad būtų galima nukreipti reklamos pastangas ir tiksliai suprasti, ko vartotojams reikia ir ko jie ieško;   tačiau šiuo atžvilgiu visada reikės atitinkamų ataskaitų.

Tai leidžia sekti lankytojų veiklą parduotuvėje ir parodys pasirinktų pirkėjų profilius.

Tai palengvins platformos naujienų informavimą biure, taip pat bus integruota su Google Analytics.

Be to, naudodamiesi Prestashop galite plėtoti nerandamų puslapių valdymą ir gauti ataskaitas apie raktinius žodžius. Tai yra, platformos pagalba galėsite sužinoti, kurie produktai yra efektyviausi, konversijų rodiklius pagal kategorijas ir kt.

Kelių Prestashop parduotuvių administravimas

Tai leis jums valdyti skirtingas internetines parduotuves, nepaisant jų dydžio ir apimties, pradedant nuo vienos administravimo sąsajos ar labai efektyvios dinamikos „back office“.

Tai supaprastins katalogo administravimą tiek pagal parduotuves, tiek pagal jų grupes, su šablonu kiekvienai atskirai ir atskiroms arba bendroms grupėms atsargoms, taip pat atskiriems arba bendriems užsakymams ir pirkinių krepšeliams.

Klientų paskyros taip pat gali būti bendrinamos arba suskirstytos į parduotuvių grupes. Platforma bus pašalinta, kad dubliuotų parduotuvės tinkintos konfigūracijos importą į kitą.

Be to, kiekvienai parduotuvei galite turėti konkretų URL arba žiniatinklio adresą, kad galėtumėte atsižvelgti į tokius aspektus kaip kalba, šakninė kategorija, valiuta ir kt.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?