Kas yra WooCommerce?

·

·

()

Internetas yra viena iš tų vietų, kur atsiranda vis daugiau internetinių parduotuvių. Bet ar žinojote, kad daugelis jų dirba pagal „WooCommerce“? Ir kad tai taip paprasta, kad be techninių žinių per kelias minutes galima sukurti savo elektroninės prekybos verslą?

Jei norite sužinoti, kas yra „Woocommerce“, kam ji skirta, kokius privalumus ji siūlo ir ko jums reikia norint ją įjungti, būtinai peržiūrėkite, ką jums paruošėme.

Leiskite vartotojams įtraukti produktus į savo krepšelį tiesiai iš tinklaraščio

„Woocommerce“ galima apibrėžti kaip papildinį. Tiesą sakant, tai yra papildinys, įdiegtas „WordPress“. Ir padeda sukurti funkcionalią internetinę parduotuvę viename puslapyje, nereikia išmanyti programavimo ar turėti daug darbo kompiuteriu įgūdžių. Tai paverčia visą jūsų puslapį, kad galėtumėte parduoti naudodami išskirtiniausius elementus. Pavyzdžiui, krepšelis arba pirkinių krepšelis, į kurį naudotojai gali įdėti produktus, kuriuos ketina pirkti. Pirkimo įforminimo sistema, įvairūs atsiskaitymo būdai, išlaidos, pervežimas…

Trumpai tariant, mes kalbame apie visiškai veikiančią parduotuvę su tik vienu papildiniu.

„Woocommerce“ yra skirta smulkiems ir vidutiniams verslininkams, tai yra, ji aptarnauja tiek laisvai samdomus darbuotojus, tiek mažas ir vidutines įmones, kurios nėra labai didelės (net ir didelės, su tam tikrais pakeitimais, gali jas aptarnauti, nors tai nėra jų tikslinė auditorija). ). Dėl savo paprastumo ir pritaikymo individualiems poreikiams šiandien ji yra viena populiariausių kuriant internetinę parduotuvę per kelias minutes.

Ją sukūrė „WooThemes“, kuri paleido jį 2011 m. rugsėjo 27 d. ir per trumpą laiką sugebėjo gauti daugybę įmonių, tinklalapių, tinklaraščių ir kt. Jie įjungs ir pradės savo el. programavimas, tiesiog teisingai užpildykite papildinį, kad jis tinkamai veiktų.

Kam tai reikalinga?

Turėdami visa tai, kas išdėstyta aukščiau, galime pasakyti, kad WooCommerce yra įskiepis, kuris įprastą tinklalapį ar tinklaraštį paverčia internetine parduotuve. Kur parduoti norimus produktus, fizinius ar elektroninius (el. knygos, specialūs kodai ir pan.).

Taigi visą internetinės parduotuvės struktūrą turėsite per kelias minutes ir su vienu įskiepiu (nors kartais patogu įdiegti dar kelis, kad vartotojams būtų daugiau galimybių. Remiantis duomenimis, daugiau nei 30 proc. internetinių parduotuvių pasaulyje turi „WooCommerce“ kaip sistema, o tai reiškia, kad yra daug galimybių, kurias pirkdami pasinaudosite šiuo papildiniu.

O ko iš tikrųjų verta „WooCommerce“? Na, o pavertę savo puslapį į internetinę parduotuvę, tai padeda parduoti. Žinoma, tam tikrai reikia kiek įmanoma labiau pakoreguoti įskiepį, kad išvengtumėte vartotojų klaidų arba kad pardavimo procesas nesukeltų klaidos ir negalėtumėte užbaigti pardavimo.

Anksčiau tai buvo sunkiau pasiekti, nes įskiepis buvo sudėtingas, buvo mažai informacijos ir pan. Tačiau šiandien tai nebevyksta. Yra daug vadovėlių, kurie padės jums žinoti pirmuosius veiksmus, kurių reikia imtis naudojant „WooCommerce“.

Kokius privalumus jis turi?

„WooCommerce“ naudojimas yra greitas ir paprastas. Taigi tai savaime yra privalumas. Internetinės parduotuvės „WordPress“ paleidimas naudojant „WooCommerce“ užtruks ne ilgiau nei 2 valandas. Viskas yra įtraukta ir paruošta priimti užsakymus. Tačiau yra ir kitų privalumų, kuriuos šis papildinys jums siūlo. Pavyzdžiui:

„WooCommerce“ prisitaiko prie jūsų svetainės

Skirtingai nuo kitų programų ar parduotuvių, jis gerbs dizainą, kurio paieška ar sumokėjimas jums kainuoja tiek daug. Bus atlikti tik keli pakeitimai (jei juos reikės). Tačiau ji išsaugos jūsų svetainės esmę ir WooCommerce harmoningai susilies su ja. Tokiu būdu, būdami pritaikomi, galite pakeisti tai, ko norite.

„WooCommerce“ yra lanksti

Kadangi jame pagrindinis dėmesys skiriamas ne tik fizinių produktų pardavimui, bet ir skaitmeninėms, prenumeratos ir narystės paslaugoms… Jūs netgi galite sukurti prekyvietę, kurioje kiti galėtų parduoti savo produktus (pvz., Wallapop ar Ebay).

Turite plėtinių, kurie dar labiau pagerina

Šiuo atveju daugelis jų yra nemokami, tačiau už kitus bus mokama, o jų pagalba galėsite pagerinti savo internetinės parduotuvės aptarnavimą. Jei jį įdiegiate pirmą kartą, jums jų nereikės, nes pagrindinio papildinio yra daugiau nei pakankamai. Bet jei norite pagerinti naudojimo patogumą ir patobulinti funkcijas, yra keletas įdomių.

Žinoma, kadangi įdiegus daug įskiepių jūsų svetainė sulėtės, turite labai gerai pasirinkti, kuriuos naudoti, o kuriuos ne, kad nekiltų problemų dėl įkėlimo greičio.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?