Kas yra Magento?

·

·

()

Kas yra Magento? Trumpai tariant, tai yra internetinių parduotuvių kūrimo ir valdymo programinė įranga. Ilgesnis atsakymas yra tas, kad elektroninės prekybos programinė įranga gali būti pagrįsta dviem skirtingomis filosofijomis ar principais: tai gali būti atsisiunčiama versija arba SaaS versija, kai tiekėjas jums patalpina visus reikiamus elementus – parduotuvę, įrankius ir duomenų bazę.

Magento priklauso atsisiunčiamų produktų grupei. Šioje grupėje yra daug kitų variantų: galbūt girdėjote apie PrestaShop, OpenCart, VirtueMart – jų yra labai daug. Tačiau apskritai Magento yra žymiai kitoks.

2007 m. jį sukūrė Varien, gerai žinomas profesionalų ir vartotojų sluoksniuose. Nuo tada, remiantis statistika, tinkle pasirodė daugiau nei 100 tūkstančių svetainių, kurios puikiai jaučiasi „Magento“. Jie turi porą tūkstančių pratęsimų. Sistema gali apdoroti 350 milijonų lankytojų kasdien apsilankymą ir pusę milijono užsakymų per dieną vienoje parduotuvėje. Visiškai sferinius plėtinius galite rasti „Magento Connect“, o už tuos, kurie pateikiami „Envato Market“, turėsite sumokėti pinigus.

Privalumai

Ši sistema puikiai tinka elektroninės prekybos sričiai, tai yra labiau skirta internetinėms parduotuvėms kurti. Tokie verslo titanai kaip Lenovo, Nestle, Nokia, Olympus, Samsung, Skype pirmenybę teikė Magento.

Tuos, kurie naudojasi šia TVS, vilioja patogus administravimas: vienoje platformoje, vienu valdymu, sukuriami keli ištekliai. Per ilgus praktikos metus mes jau patobulinome katalogus. Dabar galite palyginti produktus, pridėti įvairių akcijų, išduoti sertifikatus, rūšiuoti pirkinius pagal savo nuomonę.

Planuojantys įvaldyti Magento turėtų atsižvelgti ir į gerai apgalvotą SEO potencialą. Jei reikia ir yra atitinkamų gabumų ir įgūdžių, galite tvarkyti kodą, įdėti meta žymeles, produktų galūnes į URL.

Galima konvertuoti pinigus iš skirtingų šalių, atsiliepimų sistema su klientais, kurie gali įvertinti produktus ir apie juos pateikti atsiliepimus. Administratoriaus skydelis yra labai daugiafunkcinis, o tai labai apsunkina darbą su juo. Sąsaja yra išskirtinai angliškai kalbanti, o tai nėra ypač patogu mūsų asmeniui.

Magento trūkumai

Be sąsajos anglų kalba, yra ir nemažai kitų niuansų, kurie internetinių parduotuvių savininkams nelabai patinka. Taigi, „Magento“ nesijungia su mūsų mylimu 1C, kuris dominuoja vietiniame internetinės prekybos segmente. Dokumentai, paaiškinantys, kaip iš tikrųjų reikia kurti santykius su šia sistema, taip pat yra anglų kalba.

Masinius skundus sukelia kompleksas ir ne visi supranta sąsają, kuri toli gražu nėra draugiška. Todėl išlaidos specialistų paslaugoms yra neišvengiamos. Be to, didelė tikimybė, kad teks leisti pinigus tikram serveriui. O kam patinka papildomos išlaidos?

Todėl ekspertai vienu balsu pataria kreiptis į Magento tuo atveju, kai internetinė parduotuvė planuojama galinga, su dešimtimis tūkstančių prekių ir net orientuota į tarptautinę rinką. Priešingu atveju avikailio gaminti neverta ir prasminga įsisavinti kitą sistemą.

Kuo Magento toks ypatingas?

Visų pirma, Magento yra gana lengvai pritaikomas, todėl tai idealus pasirinkimas didelėms parduotuvėms arba parduotuvėms, turinčioms ypatingą pardavimo patirtį ar ypatingus klientų poreikius. Tačiau jis taip pat gali būti naudojamas mažose parduotuvėse. Magento yra ypatingas savo reikalavimais, todėl jums reikės investuoti pinigus į prieglobą ir apmokėjimą už kūrėjų darbo laiką. Dėl to Magento yra tinkamas pasirinkimas tik tuo atveju, jei turite didelio masto verslą. Kitas privalumas yra tai, kad ji turi daug funkcijų ir net po kelerių metų naudojimosi šia programine įranga rasite ką nors naujo ar dar nematyto.

Jei turite didelę parduotuvę – Magento yra puikus pasirinkimas jums!

Prie ko visa tai veda? Galiu pasakyti, kad Magento puikiai tinka didelėms parduotuvėms ir puikiai tinka vidutinio dydžio parduotuvėms. Tai taip pat geras pasirinkimas netradicinę pardavimų patirtį turinčioms parduotuvėms, tokioms kaip, pavyzdžiui, turgūs. Taip pat bet kokioms kitoms specializuotoms parduotuvėms, kurių patirtis skiriasi nuo įprastos pardavimo patirties.

Kitas svarbus dalykas yra tai, kad turėtumėte būti pasirengę išleisti pinigus parduotuvės priežiūrai. Be to, jūs pats turite būti profesionalas. Arba reikia samdyti žmogų, kuris padėtų išlaikyti jūsų parduotuvę ir integruoti reikiamas funkcijas.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?